Plasmakosmetika u lékaře

Plasmakosmetikou vyřešíte řadu problémů. Omladí pleť, pomůže s regenerací i jizvami

 

Cesta k vyživené, hydratované a omlazené pleti je v současnosti mnohem jednodušší než dříve. S plasmakosmetikou dostane pleť unikátní výživu založenou na krevních proteinech z tkání zvířat. Které její produkty jsou u nás k dispozici a co všechno dokážou s pletí udělat?


(Odkaz: https://www.ulekare.cz/clanek/plasmakosmetikou-vyresite-radu-problemu-omladi-plet-pomuze-s-regeneraci-i-jizvami-482413)

Náhled obrázku

Český výrobek světové kvality

Plasmakosmetika, kterou vyvíjí i vyrábí česká společnost Future Medicine, se opírá o zkušenosti a inovativní přístup českých odborníků z oblasti estetické medicíny, farmacie a dalších oborů. Díky jejich postupům se podařilo vytvořit velmi vyživující a regenerační kosmetiku, která svými vlastnostmi předčí řadu jiných typů kosmetiky.

Plasmacreme a Plasmagel, jež jsou založené na živočišných proteinech, vznikají za přísně sledovaných laboratorních podmínek a obsahují řadu cenných látek, díky kterým může pleť intenzivně regenerovat. Tím ale výčet vlastností plasmakosmetiky nekončí.

Plasmacreme není jen obyčejný krém, vyživí i ochrání

Plasmacreme se kromě obnovy pokožky, kterou zajišťuje složka pro urychlení regenerace (formule R.A.F.), výborně uplatňuje jako ochrana před nepříznivými vnějšími vlivy a výživa pro stárnoucí pleť. Její vlastnosti ocení ženy zejména ve věkové kategorii nad 35 let, které se nesmířily s prohlubujícími se vráskami, pigmentovými skvrnkami či unaveným očním okolím.

Plasmacreme si ale mohou dopřát také muži, pro které je plasmatická kosmetika vhodná například jako ochrana před mrazem při venkovních sportovních aktivitách. Využít ho mohou také jako ošetřující přípravek po holení.

Plasmagel zesílí efekt péče o problematickou pleť i podpoří hojení

Skutečně hloubkovou regeneraci a výživu, vhodnou například na aknózní pleť, zajistí silnější varianta plasmakosmetiky ve formě gelu.

Plasmagel je možné používat dlouhodobě pro každodenní péči o pleť, která se díky pravidelnému používání omlazuje, zbavuje vrásek i drobných nedokonalostí. Své jedinečné vlastnosti ale prokáže i při krátkodobějším užívání, například při hojení prasklin, odřenin a jizev.

Příjemným bonusem je, že plasmagel není parfémovaný.

Plasmakosmetiky se nemusejí obávat ani citliví jedinci s citlivou pletí

Obavy z plasmakosmetiky nemusejí mít ani těhotné a kojící nebo ženy s citlivou pletí, která dovede potrápit například nejednu novopečenou maminku po porodu. Krém i gel jsou dermatologicky testovány a mají všechny potřebné certifikáty dokládající jejich bezpečnost pro citlivou pleť se sklony k atopii.

Přípravky mohou využívat také osoby s alergií na běžnou složku kosmetiky, kyselinu hyaluronovou, protože Plasmacreme ani Plasmagel tuto látku neobsahují.

Jednoduché objednání a bohaté možnosti využití

Plasmakosmetika je díky široké škále možností využití vhodná jako výbava pro celou rodinu, čemuž je uzpůsobeno i její balení v různých velikostech. V předvánočním období je navíc možné využít 15% slevu při jejím objednání v e-shopu (slevový kód: ulekare15).

Plasmagel i Plasmacreme se mohou používat společně a velmi dobře se doplňují, jsou atraktivní kosmetickou výbavou zejména pro všechny ženy – oba dva omlazující přípravky na bázi krevních proteinů totiž dokážou viditelně vyhladit pleť a podporují její pružnost a hebkost.

V zimním období, pro které je typická například zvýšená křehkost pleti, se gel i krém stávají žádanými pomocníky. Popsaný koncept nové české kosmetiky je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro všechny členy rodiny.

 

Zpět do obchodu